Нашата история

Swipe.bg е първата българска платформа за покупка и продажба на мобилни телефони втора употреба. Ние предоставяме на нашите клиенти бързи, лесни и сигурни опции за продажба на техните употребявани смартфони. След това ги проверяваме, сертифицираме и продаваме на потребители, които искат качествени и работещи телефони на ниски и достъпни цени. Със Swipe.bg вече няма нужда да се чудите къде да продадете или закупите реновиран телефон втора употреба бързо и лесно.

Как се роди идеята за Swipe.bg? Не можехме да повярваме колко трудно и ангажиращо е да продадеш или закупиш мобилен телефон през 2021 г. Публикуване в уебсайтове, Фейсбук групи, изнервящи телефонни разговори и размяна на съобщения, пазарлъци със съмнителни хора…Не е гот, нали? Много от вас сигурно са имали подобни лоши преживявания: супер изгодния телефон, който си купи от интернет, се оказа краден или с неотстраними повреди. А спомняш ли си колко време изгуби докато продадеш стария си телефон и то на доста по-ниска цена от очакваното?

Вярвайки, че трябва да има по-смислен начин, стартирахме Swipe.bg като  проект за изграждане на по-добър и сигурен пазар за покупка и продажба на качествени мобилни устройства.

Михаил Димитров

Михаил Димитров е двигателят на Swipe. С богат мениджърски опит, той напуска своята работа в най-голямата в света платформа за обяви-OLX, за да стартира Swipe.bg

Огнян Попов

Огнян Попов е предприемач, основател и изпълнителен директор на Offerista Group Bulgaria, част от който е и добре познатата ни broshura.bg

Никола Павлов

Никола Павлов е съосновател и бивш технически и оперативен директор в Grabo.bg

Зад нас стоят множество хора- приятели, последователи, партньори, служители и инвеститори като Витоша Венчърс, които повярваха в Swipe.bg и работят ежедневно, за да променим заедно начина, по който продаваме и купуваме секънд-хенд мобилни телефони.

Нашите принципи

badge

Качество

Безкомпромисни сме по отношение на качеството. Всеки телефон минава строго контролиран процес по оценка и преглед преди да бъде публикуван.

fast-time

Бърза и лесна услуга

Без ненужно губене на време, излишни разговори и усложнения. Продажбата и покупката на телефон са само на няколко клика разстояние.

thumbs-up

Винаги на разположение

Имате въпрос ? Не се безпокойте, нашият екип е на ваше разположение. Отговаряме бързо и сме любезни.

transparency

Прозрачност

От изпращането на телефона към Swipe до неговата продажба- винаги ви информираме какво се случва с телефона ви

tax-free

Без такси

В Swipe не плащате нито стотинка, за да продадем телефона ви. Без такси за обяви, реклама или доставка.

planet-earth

Грижа за Земята

Големи количества вода и пластмаса са нужни за производството на само един мобилен телефон. Закупувайки използван смартфон, вие допринасяте за опазване на природните ресурси и намалявате замърсяването на нашата планета.

Предимствата, които получавате

със Swipe:

  • 12-месечна гаранция за всеки закупен телефон
  • 14 дни право на връщане
  • Безплатна доставка до офис на Еконт
  • До 50 % по-ниска цена от нов телефон
  • Възможност за разсрочено изплащане от NewPay
logo_new_swipe bg