• Общи въпроси
 • Покупка на телефон
 • Продажба на телефон

Swipe.bg е единствената платформа в България, предлагаща проверени и сервизирани смарт телефони втора употреба на изгодна цена и с гаранция от 2 години. Отделно, през Swipe.bg вие може да продадете стария си телефон, без да минавате през излишни стъпки или да отговаряте на досадни съобщения от несериозни купувачи. 

Ако имате телефон за продажба: Попълнете бързо и лесно нашия въпросник и моментално ще получите оферта за телефона си. Можете да избирате между:

Бърза продажба с наложен платеж. При тази опция получавате парите си веднага след като получим вашия телефон в офиса на куриерската фирма. Офертата, която ще получите, е по-ниска, тъй като закупуваме телефона ви, без да имаме време да направим обстойна инспекция. Ако желаете да получите по-висока сума, предлагаме и втора опция, а именно

Нормална продажба с инспекция. Ако изберете този начин на продажба, трябва да изпратите телефона си до нас без наложен платеж. До 24 часа след получаването му, нашите експерти ще извършат проверка на телефона и след това ще се свържем с вас, за да ви уведомим за резултатите от нея. Ако телефонът  е в описаното от вас състояние, потвърждаваме офертата  и сумата се изплаща директно по банковата ви сметка. Ако телефонът е в състояние различно от описаното, ще предложим нова оферта, съобразена с актуалното му състояние. И в двата случая можем да върнем телефона ви обратно към вас, ако пожелаете това. 

Ако търсите идеалния телефон с до 50% по-ниска цена от нов телефон: Swipe.bg ви спестява от риска да закупите телефон от непознати, който е със скрити дефекти, краден или крие други подводни камъни. Всички наши телефони преминават през подробна техническа проверка, почистват се, опаковат и пристигат при вас в отлично техническо и естетическо състояние. Освен това получавате и 24 -месечна гаранция и право на връщане в рамките на 30 дни. За определени модели мобилни телефони Суайп Бг може да предложи търговска гаранция от 12 месеца, като това задължително е упоменато в продуктовата страница на съответното устройство Каква е разликата между един нов смартфон и тези на Swipe? Преживяването е същото, само цената е много по -добра за вас (до 50% по -ниска) и се освобождавате от риска от закупуване на телефони със скрити дефекти!

 • Цената, която ще ви предложим е същата или по-добра от тази в другите онлайн платформи за продажба;
 • Без ненужна комуникация, губене на време и пазарлъци с хора, които ви безпокоят постоянно;
 • Получавате парите си бързо, лесно и сигурно чрез наложен платеж или директно в банковата ви сметка.

Защо трябва да се задоволявате с по-нисък клас телефон само защото е нов? Сега можете за същите пари да закупите мечтания от вас телефон. В допълнение:

Всички телефони преминават през технически преглед на хардуера и софтуера, за да се уверят, че са 100% функционални и работят безпроблемно! 

Получавате сертификат за качество и гаранция за всеки закупен телефон!

Имате 30 дни да го върнете, независимо от причината, поради която сте променили решението си.

Имате отстъпки до 50% спрямо цената на същия нов телефон от магазина!

Вземи сега, плати после- имате възможност за разсрочено или отложено плащане!

Доставяме избрания от вас телефон безплатно до всеки офис на Еконт!

Независимо от състоянието на телефона, важно е да споменем, че всички телефони на Swipe.bg са технически проверени, работят перфектно и са със здраве на батерията е с максимален капацитет между 80 и 100%. 

Условията по-долу се отнасят строго до външния естетичен вид на телефоните. Ако искате да закупите телефон и не сте убедени кое от предлаганите състояния да изберете, препоръчваме следното:

Ако външният вид няма толкова голямо значение за вас и възнамерявате да използвате телефона с калъф, струва си да вземете „Добър“ или „Много добър“ телефон. Цената е значително по -ниска от тази на нов или отличен телефон, а телефонът е също толкова мощен!

Ако външният вид има значение и искате да получите телефон, който изглежда нов или почти нов, препоръчваме ви да изберете „Като нов“ или „Отличен“. Цената е по -висока, но не и в сравнение с цената на новите телефони в магазините.

Съобразно външния си естетичен вид, телефоните предлагани в Swipe.bg са разделени на 4 категории:

КАТО НОВ

Екран:

Като нов е или почти перфектен. Може да има незабележима следа от износване.

Задна страна на телефона:

Като нов е или почти перфектен. Може да има незабележима следа от износване.

Рамка (отстрани):

Като нова или почти перфектна. Може да има незабележима следа от износване.

ОТЛИЧНО

Екран:

Показва някои много фини драскотини, почти незабележими дори от близко разстояние.

Задна част на телефона:

Има някои много фини драскотини, видими само от много близко разстояние.

Рамка (отстрани):

Има някои много фини драскотини в максимум 2 ъгъла или фини драскотини в порта за зареждане.

МНОГО ДОБРО

Екран:

Може да има няколко повърхностни драскотини или максимум 2 дълбоки драскотини. Следи от нормално износване.

Задна част на телефона:

Може да има няколко повърхностни драскотини, малки обезцветявания или максимум 2 лесно видими драскотини. Следи от нормално износване.

Рамка (отстрани):

Може да има няколко повърхностни драскотини, малки обезцветявания или максимум 4 лесно видими драскотини. Следи от нормално износване.

ДОБРО

Екран:

Има видими драскотини по повърхността или няколко дълги и по -дълбоки драскотини.

Задна част на телефона:

Има множество видими драскотини, точки, избледняващи следи или няколко дълги, дълбоки драскотини.

Рамка (отстрани):

Има множество видими драскотини, точки, следи от обезцветяване или няколко дълбоки драскотини.

Имате право на опция преглед и тест и можете да проверите и прегледате телефона преди да го заплатите. Ако имате забележки и не сте доволни от видяното, можете да го върнете обратно на служителя в Еконт и съответно той ще го достави обратно към нас.

Ако приемете телефона, но все пак не сте доволни от него, можете да поискате връщане на телефона в рамките на 30 дни. За целта, трябва да попълните Формуляр за връщане и да го изпратите заедно с върнатия мобилен телефон. Връщането е за сметка на клиента.

Да, телефоните закупени от Swipe.bg имат 2 години гаранция. За определени модели мобилни телефони Суайп Бг може да предложи търговска гаранция от 12 месеца, като това задължително е упоменато в продуктовата страница на съответното устройствоС пълните гаранционни условия можете да се запознаете тук.

Телефоните, класифицирани като „Отключени“, работят във всички мрежи: А1, Йетел, Виваком и др.

Телефоните, за които е записано, че са заключени в мрежа, работят само със SIM картите към съответната мрежа: само А1, само Йетел или само Виваком.

В допълнение към телефона, който сте поръчали, кутията съдържа Сертификат за качество, както и опаковъчни материали, за да се предпази телефонът от увреждане при транспорт. 

Изпращането се извършва чрез куриерска фирма и в повечето случаи е за сметка на Суайп Бг. По-конкретно:

 • Стандартната форма на куриерска услуга, която Суайп Бг предлага е от офис до офис. В такъв случай клиентът не заплаща нищо: разходите за изпращане на телефона от вас към нас, са за сметка на Суайп БГ.  При евентуално връщане на телефонам, плащането е за сметка на клиента.
 • Ако желаете да изпратите телефона си към нас от адрес или желаете да ви бъде върнат обратно до адрес, доставката е за ваша сметка. 
 • При връщане на телефона след преглед и тест в офиса на Еконт или връщането му в установения 30-дневен срок за връщането, куриерските разходи са за ваша сметка.
 • Ако изпратите към нас мобилно устройство, което не е с: премахнат акаунт, възстановени фабрични настройки и премахната СИМ карта, изгорели или мъртви пиксели на дисплея, телефонът ви ще трябва да бъде върнат и това ще бъде за ваша сметка.

 

Ако сте изпратили телефон чрез куриер, за да продадем на сайта или сте си закупил телефон от нас, ще получите SMS известие от куриера. Въведете номера на товарителница в уебсайта на Еконт и ще видите състоянието на доставка на вашия телефон.

Ако сте сигурни, че не сте намерили отговора на въпроса си в раздела Често задавани въпроси на сайта, можете да ни пишете  на [email protected], като упоменете следното:

Заглавие на имейл: възникнал проблем, с 2-3 думи (напр. Забавяне на пакета)

В съдържанието на имейла споменете:

Номер на поръчка или продажба

Вашето име и телефонен номер

Проблемът, с който се сблъсквате

Представител на Swipe.bg ще ви отговори в рамките на максимум 24 часа.

Защо трябва да се задоволявате с по-нисък клас телефон само защото е нов? Сега можете за същите пари да закупите мечтания от вас телефон. В допълнение:

Всички телефони преминават през технически преглед на хардуера и софтуера, за да се уверят, че са 100% функционални и работят безпроблемно!

Получавате Сертификат за качество и  гаранция за всеки закупен телефон!

Имате 30 дни да го върнете, независимо от причината, поради която сте променили решението си.

Имате отстъпки до 50% спрямо цената на същия нов телефон в магазина!

Вземи сега, плати после- имате възможност за разсрочено плащане !

Доставяме избрания от вас телефон безплатно до всеки офис на Еконт!

Да, телефоните закупени от Swipe.bg имат 2 години гаранция. За определени модели мобилни телефони Суайп Бг може да предложи търговска гаранция от 12 месеца, като това задължително е упоменато в продуктовата страница на съответното устройство. С пълните гаранционни условия можете да се запознаете тук.

Имате право на опция преглед и тест и можете да проверите и прегледате телефона преди да го заплатите. Ако имате забележки и не сте доволни от видяното, можете да го върнете обратно на служителя в Еконт и съответно той ще го достави обратно към нас.

Ако приемете телефона, но все пак не сте доволни от него, можете да поискате връщане на телефона в рамките на 30 дни. За целта, трябва да попълните Формуляр за връщане и да го изпратите на [email protected]

Независимо от състоянието на телефона, важно е да споменем, че всички телефони на Swipe.bg са технически проверени, работят перфектно и са с живот на батерията с максимален капацитет между 80 и 100%. 

Условията по-долу се отнасят строго до външния естетичен вид на телефоните. Ако искате да закупите телефон и не сте убедени кое от предлаганите състояния да изберете, препоръчваме следното:

Ако външният вид няма толкова голямо значение за вас и възнамерявате да използвате телефона с калъф, струва си да вземете „Добър“ или „Много добър“ телефон. Цената е значително по -ниска от тази на нов или отличен телефон, а телефонът е също толкова мощен!

Ако външният вид има значение и искате да получите телефон, който изглежда нов или почти нов, препоръчваме ви да изберете „Като нов“ или „Отличен“. Цената е по -висока, но не и в сравнение с цената на новите телефони в магазините.

Съобразно външния си естетичен вид, телефоните предлагани в Swipe.bg са разделени на 4 категории:

КАТО НОВ

Екран:

Като нов е или почти перфектен. Може да има незабележима следа от износване.

Задна страна на телефона:

Като нов е или почти перфектен. Може да има незабележима следа от износване.

Рамка (отстрани):

Като нова или почти перфектна. Може да има незабележима следа от износване.

ОТЛИЧНО

Екран:

Показва някои много фини драскотини, почти незабележими дори от близко разстояние.

Задна част на телефона:

Има някои много фини драскотини, видими само от много близко разстояние.

Рамка (отстрани):

Има някои много фини драскотини в максимум 2 ъгъла или фини драскотини в порта за зареждане.

МНОГО ДОБРО

Екран:

Може да има няколко повърхностни драскотини или максимум 2 дълбоки драскотини. Следи от нормално износване.

Задна част на телефона:

Може да има няколко повърхностни драскотини, малки обезцветявания или максимум 2 лесно видими драскотини. Следи от нормално износване.

Рамка (отстрани):

Може да има няколко повърхностни драскотини, малки обезцветявания или максимум 4 лесно видими драскотини. Следи от нормално износване.

ДОБРО

Екран:

Има видими драскотини по повърхността или няколко дълги и по -дълбоки драскотини.

Задна част на телефона:

Има множество видими драскотини, точки, избледняващи следи или няколко дълги, дълбоки драскотини.

Рамка (отстрани):

Има множество видими драскотини, точки, следи от обезцветяване или няколко дълбоки драскотини.

Нашите техници проверяват броя на циклите на зареждане за всеки телефон и се уверяват, че батериите имат между 80 – 100% живот и че работят с максимален капацитет.

Телефоните, класифицирани като „Отключени“, работят във всички мрежи: А1, Йетел, Виваком и др.

Телефоните, за които е записано, че са заключени в мрежа, работят само със SIM картите към съответната мрежа: само А1, само Йетел или само Виваком.

В допълнение към телефона, който сте поръчали, кутията съдържа Сертификат за качество, както и опаковъчни материали, за да се предпази телефонът от увреждане при транспорт. 

Веднага щом телефонът ви бъде доставен чрез куриер, ще получите фактурата по имейл. Можете да намерите гаранцията на закупения телефон тук.

Изпращането се извършва чрез куриерска фирма и в повечето случаи е за сметка на Суайп Бг. По-конкретно:

 • Стандартната форма на куриерска услуга, която Swipe.bg предлага е от офис до офис. В такъв случай клиентът не заплаща нищо: разходите за изпращане на телефона към вас, са за сметка на Swipe.bg. 
 • Ако желаете да изпратим поръчания телефон до адрес, доставката е за ваша сметка. 
 • При връщане на телефона след преглед и тест в офиса на Еконт или връщането му в установения 30-дневен срок за връщане, куриерските разходи са за ваша сметка.
 • Ако изпратите към нас мобилно устройство, което не е с: премахнат акаунт, възстановени фабрични настройки и премахната СИМ карта, телефонът ви ще трябва да бъде върнат и това ще бъде за ваша сметка.

 

Не. Ако желаете обаче, преди да завършите поръчката си в уебсайта ни, можете да си поръчате зарядно устройство. Предлагаме зарядни, които не са оригинални, но гарантираме, че по никакъв начин няма да повлияят на качеството на телефона ви или да го увредят.

Изпратете ни имейл на [email protected] със заглавие: ПРОМЯНА НА ДАННИТЕ ЗА ФАКТУРИРАНЕ и посочете следното:

Номер на поръчката, който можете да намерите в имейла за потвърждение на поръчката

Вашето име и телефонен номер

Новата информация за фактуриране.

Ако все пак сте променили решението си и не искате да закупите супер телефон безопасно и на добра цена, можете да анулирате поръчката като се свържете с нас на имейл [email protected], чата наличен на swipe.bg, или на телефон 088 20 700 20.

Поръчката може да бъде анулирана само преди телефонът да бъде изпратен към вас.

Ако сте изпратили телефон чрез куриер, за да ни го продадете на сайта или сте си закупил телефон от нас, ще получите SMS известие от куриера. Въведете номера на товарителница в уебсайта на Еконт и ще видите състоянието на доставка на вашия телефон.

Ако сте сигурни, че не сте намерили отговора на въпроса си в раздела Често задавани въпроси на сайта, можете да ни пишете  на [email protected], като упоменете следното:

Заглавие на имейл: възникнал проблем, с 2-3 думи (напр. Забавяне на пакета)

В съдържанието на имейла споменете:

Номер на поръчка или продажба

Вашето име и телефонен номер

Проблемът, с който се сблъсквате

Представител на Swipe.bg ще ви отговори в рамките на максимум 24 часа.

Да,  в рамките на 30 (тридесет) дни от получаването на продукта имате право да го върнете, без да се налага да обосновавате решението си. Процедурата по връщане е описана в чл.  28-41 от Общите условия. 

Формулярът за връщане можете да изтеглите от тук.

 • Цената, която ще ви предложим е същата или по-добра от тази в другите онлайн платформи за продажба;
 • Без ненужна комуникация, губене на време и пазарлъци с хора, които ви безпокоят постоянно;
 • Светкавично бързо изплащане на парите ви– с наложен платеж или до 24 часа след получаване и преглед на телефона ви директно в банковата ви сметка.

Благодарим ти, че избра Swipe.bg, за да продадеш своя смартфон! Кои са следващите стъпки, които трябва да предприемеш

1. Каква е паричната сума, която Swipe.bg предлага за смартфона ми? 

За да оценим стойността на твоя смартфон и да ти предложим заплащане, от което да останеш доволен, ние сме разработили кратък въпросник. Кликни върху бутона „Продай“ и отговори на въпросите в него- няма да ти отнеме повече от 2 минути. Веднага ще получиш две конкретни ценови оферти- Бърза продажба с наложен платеж или Нормална продажба с инспекция. Какво представлява всяка от тях?

-Бърза продажба с наложен платеж. При тази опция получавате парите си веднага след като получим вашия телефон в офиса на куриерската фирма. Офертата, която ще получите, е по-ниска, тъй като закупуваме телефона ви, без да имаме време да направим обстойна инспекция. Ако желаете да получите по-висока сума, предлагаме и втора опция, а именно

Нормална продажба с инспекция. Ако изберете този начин на продажба, трябва да изпратите телефона си до нас без наложен платеж. До 24 часа след получаването му, нашите експерти ще извършат проверка на телефона и след това ще се свържем с вас, за да ви уведомим за резултатите от нея. Ако телефонът  е в описаното от вас състояние, потвърждаваме офертата  и сумата се изплаща директно по банковата ви сметка. Ако телефонът е в състояние различно от описаното, ще предложим нова оферта, съобразена с актуалното му състояние. И в двата случая можем да върнем телефона ви обратно към вас, ако пожелаете това. 

2. Изпрати ни телефона си

Ако потвърдиш, че приемеш нашата прогнозна ценова оферта, ние ще ти изпратим готова товарителница и трябва сам да отидеш до офис на Еконт и да ни изпратиш телефона си. Доставката е за наша сметка!

3. Следващата ви задача е….Всъщност няма такава!

След като сме получили телефона ви, цялата работа и отговорност е в наши ръце. В зависимост от начина на продажба, който сте избрали, получавате парите си веднага или след 24 часа в предоставената от вас банкова сметка.

Това зависи от метода на продажба, който сте избрали. Вариантите са два:

– Получавате парите си ВЕДНАГА след като го получим в офиса на куриера, ако сте избрали бърза продажба с наложен платеж.

До 24 часа след получаването му и директно в банковата ви сметка, ако сте избрали Нормална продажба с инспекция.  Тук времето е повече, тъй като извършваме по-детайлна проверка, но и сумата, която получавате, е по-висока.

Ако сте избрали Бърза продажба с наложен платеж, след като получим телефона ви и се уверим, че е в работещо и в описаното от вас състояние, получавате парите си веднага.

Ако сте избрали Нормална продажба с инспекция, след като пристигне при нас, телефонът ви минава проверка от  нашите експерти. Тя се извършва до 24 часа след получаването му, след което сумата за него се изплаща директно по предоставена от вас банкова сметка. Телефонът преминава през детайлна и внимателна техническа проверка, за да се уверим, че работи така, както ни го описахте във въпросника. Проверяваме неща като състоянието на батерията, дали бутоните и камерите работят,  дали микрофонът записва добре и др. В нито един момент не отваряме устройството, така че можете да бъде спокойни за това 😊

По време на целия път на телефона ви, вие получавате имейл известия какво се случва с него- от получаването му в офиса на куриерската фирма до проверката и резултатите от нея и изплащането на сумата за него. Във всеки един момент имате право да изискате телефона си обратно и ние ще го изпратим към вас.

 

Марките мобилни телефони, които можете да продадете на Swipe.bg са тези на Apple(iPhone), Samsung, Huawei и Xiaomi. При попълване на виртуалния въпросник ще видите дали вашият модел телефон е сред тези, които можете да продадете чрез платформата на Swipe.bg

Ценова оферта, която получавате, е с валидност от 3 календарни дни. Съветваме ви, ако приемете офертата ни, да изпратите телефона си към нас в този срок.

Искате отново да се занимавате с множеството стъпки за продажба в другите онлайн платформи, да харчите пари за промоция и да се пазарите с всякакви хора? Ок, решението е ваше. Можем да изпратим вашия телефон обратно по всяко време. Връщането му е за ваша сметка и става в избран от вас куриерски офис на Еконт.

Swipe.bg ви предлага офертна цена за вашия телефон в зависимост от предоставената от вас информация за техническото и естетиеското му състояние.  

Имайки тези данни, както и други заложени параметри в нашия алгориътм, ние предоставяме офертна цена, като винаги се стараем да бъдем максимално точни и коректни с вас!

100%. Ние се грижим за вашия телефон като вас! По време на техническата проверка ние се отнасяме с тях с най -голямо внимание, след което ги съхраняваме при максимална сигурност в нашата централа. Освен това предлагаме гаранция за всички телефони в продажба в случай на злополука.

Ако сте отговорили честно на въпросите във въпросника, значи това ще бъде финалната продажна цена.

Въпреки това, тъй като някои хора са привързани към телефоните си, те са склонни да бъдат субективни, когато отговарят на въпроси и следователно надценяват състоянието на телефона си. Съветваме ви да прочетете внимателно въпросите и да им отговорите обективно, за да получите точна цена! 🙂

Когато пристигне в сервиза, техниците оценяват телефона под лупа, въз основа на алгоритъм, който взема предвид пазарната цена. Това ги прави обективни при оценката на вашия телефон. Което означава, че сумата, която получавате, може да се увеличи, намали или да остане същата след направената техническа оценка. Често телефоните имат нужда от ремонт и в такива ситуации, цената която можем да предложим за телефона ви, ще трябва да бъде коригирана. Ако обаче сте подценили състоянието на телефона ви и се окаже, че той е в много по-добро състояние от описаното, ще ви предложим по-висока цена.

Не. Телефонът, който продавате, е част от личната ви собственост и докато продавате личните си вещи, не е нужно да плащате данъци. Въпреки това с оглед на честите промени на законодателството, препоръчваме ви да се консултирате със специалист в тази област.

Абсолютно!

Единствените телефони, които не можем да продаваме, са тези, които имат непоправими проблеми или са били докладвани като откраднати или загубени. Също така, не забравяйте, че марките телефони, които можете да продадете през платформата на Swipe.bg, са: Apple (iPhone), Samsung, Huawei и Xiaomi.

Какви видове повреди могат да имат телефоните? Всичко от счупен екран, неправилно работещи бутони, проблеми с батерията или камерата и др.

Ако открием, че се нуждае от ремонт след като сте ни го изпратили, ние ще ви съобщим стойността на ремонта и ще поискаме вашето съгласие да го извършим. Стойността на ремонта ще се приспадне от крайната цена, която ще получите за него. Ако промените решението си и не сте съгласни с ремонта, ние веднага ще ви върнем телефона безплатно!

За съжаление не можем да продаваме телефони, които са заключени към чужди мрежи (напр. Orange, Vodafone и др.)

Разбира се, ако телефонът ви е заключен към мрежа в България, можем да го продадем. Това, обаче, може да се отрази на крайната цена, тъй като ще ограничи кръга от потенциални купувачи.

Телефоните, класифицирани като „Отключени“, работят във всички мрежи: А1, Йетел, Виваком и др.

Телефоните, до които е споменато, че са заключени в мрежа, работят само със SIM картите от съответната мрежа: само А1, само Йетел или само Виваком и т.н.

Техническата проверка на телефона продължава до 24 часа от момента на пристигането му в сервиза, т.е. когато куриерът ни достави телефона.

Ако се случи телефонът ви да не бъде проверен за 24 часа, най -вероятно имаме много голям поток от телефони, които трябва да бъдат проверени. Ако искате да знаете състоянието на телефона си или имате въпроси, можете да ни пишете на [email protected]

Понастоящем единственият начин, по който можете да изпратите телефона си за продажба чрез Swipe, е чрез куриер, след като сте приключили поръчката за продажба на сайта. Той е безплатен и е много лесен за използване! В момента нямаме физически места, където да предадете телефона си. 

  Не, помислили сме и за това 🙂 Опаковането на телефона е задача на  Еконт – след като покажете на служителя в офиса какво изпращате, той ще опакова телефона по начин, който да го предпази от увреждане по време на транспорт. Вие единствено трябва да занесете телефона си до Еконт, да го покажете на служител и да му кажете номера на товарителницата, който сме ви изпратили предварително. Това е ! 🙂

 

Swipe.bg застрахова вашия телефон за целия период на транспортиране, така че в малко вероятния случай, че телефонът е повреден поради транспортиране, ще получите парите си за цялата му стойност. Въпреки това, за да можете да се възползвате от евентуална гаранция, ваша отговорност е да се уверите, че телефонът е опакован правилно.

Не, не изпращайте никакви аксесоари, а само телефонът.  Зарядното устройство, слушалките, протектор, калъф и други аксесоари остават при вас. Трябва само да изпратите телефона, нищо повече.

В случай, че решите да ги изпратите, те ще бъдат рециклирани и няма да ви ги върнем обратно.

Изпращането се извършва чрез куриерска фирма и в повечето случаи е за сметка на Суайп Бг. По-конкретно:

 • Стандартната форма на куриерска услуга, която Суайп Бг предлага е от офис до офис. При изпращане на телефона към Суайп Бг клиентът не заплаща нищо: разходите за изпращане на телефона от вас към нас са за сметка на Суайп Бг. 
 • Разходите за връщане на телефона към клиент са за сметка на клиента. 
 • Ако желаете да изпратите телефона си към нас от адрес или желаете да ви бъде върнат обратно до адрес, доставката е за ваша сметка. 
 • Ако изпратите към нас мобилно устройство, което не е с: премахнат акаунт, възстановени фабрични настройки и премахната СИМ карта или дисплеят му има мъртвиизгорели пиксели, телефонът ви ще трябва да бъде върнат и това ще бъде за ваша сметка.

 

Ако сте изпратили телефон чрез куриер, за да ни го продадете на сайта или сте си закупил телефон от нас, ще получите SMS известие от куриера. Въведете номера на товарителница в уебсайта на Еконт и ще видите състоянието на доставка на вашия телефон.

Ако сте сигурни, че не сте намерили отговора на въпроса си в раздела Често задавани въпроси на сайта, можете да ни пишете  на [email protected], като упоменете следното:

Заглавие на имейл: възникнал проблем, с 2-3 думи (напр. Забавяне на пакета)

В съдържанието на имейла споменете:

Номер на поръчка или продажба

Вашето име и телефонен номер

Проблемът, с който се сблъсквате

Представител на Swipe.bg ще ви отговори в рамките на максимум 24 часа.