Политика за личните данни | Swipe.bg
Предложения за търсене
Xiaomi 11T Pro Huawei P50 Pocket iPhone 14 Pro Max Samsung Galaxy Z Fold4 5G Xiaomi 11T Huawei P50 Pro iPhone 14 Pro Samsung Galaxy Z Flip4 5G Xiaomi Mi 11 Lite 5G Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Huawei P50 iPhone 14 Plus Huawei Mate 40 Pro Xiaomi Mi 11 Lite Samsung Galaxy S22 Plus 5G iPhone 14 iPhone 13 Pro Max Huawei Mate 30 Pro Xiaomi Mi 11i Samsung Galaxy S22 5G iPhone 13 Pro Samsung Galaxy Z Fold3 5G Huawei Mate 20 Pro Xiaomi Mi 11 iPhone 13 Samsung Galaxy Z Fold2 5G Huawei Mate 20 Lite Xiaomi Mi Note 10 Pro iPhone 13 mini Samsung Galaxy Z Flip3 5G Huawei Mate 20 Xiaomi Mi Note 10 Samsung Galaxy Z Flip 5G Huawei P40 Pro Plus Xiaomi Mi 10T Pro 5G iPhone SE 2022 iPhone 12 Pro Max Samsung Galaxy Z Flip Huawei P40 Pro 5G Xiaomi Mi 10T 5G iPhone 12 Pro Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G Huawei P40 Lite 5G Xiaomi Mi 10T Lite 5G iPhone 12 mini Samsung Galaxy Note20 Ultra Huawei P40 Lite Xiaomi Mi 10 5G iPhone 12 Samsung Galaxy Note20 5G Huawei P40 Xiaomi Mi 9T iPhone 11 Pro Max Samsung Galaxy Note20 Huawei P30 Pro Xiaomi Mi 9 iPhone 11 Pro Samsung Galaxy Note10 Lite Huawei P30 Lite Xiaomi Redmi Note 10 Pro iPhone 11 Samsung Galaxy Note10 Plus Huawei P30 Xiaomi Redmi Note 10s iPhone X Samsung Galaxy Note10 Huawei P20 Pro Xiaomi Redmi Note 10 iPhone XS Max Samsung Galaxy Note10 5G Huawei P20 Lite Xiaomi Redmi Note 10 5G iPhone XS Huawei P20 Xiaomi Redmi 10 iPhone XR Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Xiaomi Redmi Note 9 Pro Samsung Galaxy S21 Plus 5G iPhone SE 2020 Xiaomi Redmi 9T iPhone 8 Plus Samsung Galaxy S21 5G Xiaomi Pocophone F1 iPhone 8 Samsung Galaxy S21 Xiaomi Poco F3 Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Xiaomi Poco X3 Pro Samsung Galaxy S20 Ultra Huawei P smart (2021) Xiaomi Poco X3 Samsung Galaxy S20 Plus 5G Huawei P smart (2020) Xiaomi Poco X3 GT Samsung Galaxy S20 Plus Huawei P smart (2019) Samsung Galaxy S21 FE 5G Huawei P smart Samsung Galaxy S20 FE 5G Huawei P Smart Z Samsung Galaxy S20 FE Samsung Galaxy S20 5G Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S10 Plus Samsung Galaxy S10e Samsung Galaxy S10 Lite Samsung Galaxy S10 5G Samsung Galaxy S10 Samsung Galaxy A72 5G Samsung Galaxy A72 Samsung Galaxy A71 5G Samsung Galaxy A71 Samsung Galaxy A70 Samsung Galaxy A53 5G Samsung Galaxy A52s 5G Samsung Galaxy A52 5G Samsung Galaxy A52 Samsung Galaxy A51 5G Samsung Galaxy A51 Samsung Galaxy A50 Samsung Galaxy A42 5G Samsung Galaxy A41 Samsung Galaxy A40 Samsung Galaxy A32 5G Samsung Galaxy A32 Samsung Galaxy A31 Samsung Galaxy A30s Samsung Galaxy A21s Samsung Galaxy A21 Samsung Galaxy A20s Samsung Galaxy A20e Samsung Galaxy A12

Политика за личните данни

ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Това е нашата Политика за лични данни. Тук се посочва начинът, по който ние събираме и обработваме лични данни на субекти на данни при използване на Сайта. Описани са и начините, по които можете да се свържете с нас, ако имате нужда от това.


 Какво се обработва на Сайта?

За най-доброто представяне на Сайта нашата информационна система се нуждае от определена информация за Вас.

Понякога може да се наложи да споделите с нас следните категории лични данни: 1) две имена; 2) валиден имейл адрес; 3) телефон за контакт; 4) физически адрес за кореспонденция или 5) допълнителни Ваши данни, които сами определяте. При упражняване на Вашите права ще бъде необходимо обработването на посочените категории.

За някои от функциите на сайта се събират и следните данни: 1) IP адрес; 2) вид браузър 3) настройки на език; 4) вид устройство, на което е достъпен Сайта; 5) време за ползване; 6) вида операционна система, през която се достъпва;


Как се събират данните?

Личните данни за Посетителите на Сайта могат да се събират лично от Посетителя и/или автоматично през Сайта, чрез използване на “бисквитки” и други подобни решения.


Цел, основание и период на съхранение

Ние обработваме данните по-горе на следните основания и при изрично посочените условия:


КатегорияСъбиранеЦелОснование(GDPR)Срок

1. IP адрес

2. Вид браузър

3. Настройки на език

4. Вид устройство

5. Време за ползване

6. Вид операционна система

При ползването на Сайта от субектите на данни и чрез “бисквитки”
За предоставяне на пълната функционалност на Сайта
Чл. 6, ал.1 б) – за изпълнение на договор
2 г.

1. Две имена

2. Имейл

Лично от субектите на данни и/или през раздел “Контакти” и приложена форма за контакти
Официални, законови и/или системни предупреждения, юридически цели, обратна връзка

1. чл. 6, ал. 1 а) -предоставено съгласие;

2.  чл. 6, ал. 1 в) – за спазването на законово задължение;

2 г.

1. Имейл

2. Данни за контакт

Лично от субектите на данни при регистрация и управление на потребителски профилИдентифициране на субекта за целите на създаване и управление на потребителски профилЧл. 6, ал. 1 б)- за изпълнение на договорДо прекратяване на регистрацията

1. Имейл

2. Телефонен номер

Лично от субектите на данни при регистрация за получаване на маркетинг съобщенияИзпращане на информационни бюлетини, маркетинг съобщения и предложенияЧл. 6, ал. 1 а)- за изпълнение на договор
До оттегляне на съгласието или до изтичане на 5 г., считано от 01.01 на годината, през която е дадено съгласие

1. Имена

2. Телефонен номер

3. Адрес за фактуриране/адрес за доставка

Лично от субектите на данни при покупка/продажба на мобилен телефон или друго електронно устройствоИдентифициране на субекта за предоставяне на куриерски услугиЧл. 6, ал. 1 б)- за изпълнение на договор

Съгласно установените давностни срокове


1. Имена

2. Телефонен номер

3. Банкова сметка или други данни за плащане

4. № на поръчка

5. Адрес и данни за фактуриране

6. Адрес за доставка

7. Гаранционна карта

8. История на покупките

Лично от субектите на данни при покупка/продажба на мобилен телефон или друго електронно устройство, както и в случай на рекламация или гаранционно обслужване
Идентифициране на субекта за сключване и изпълнение на договори, обслужване на рекламации и гаранционни услуги. осчетоводяване

Чл. 6, ал. 1 б)- за изпълнение на договор;

Чл. 6, ал. 1 в)- за спазването на законово задължение

Съгласно установените данъчни, счетоводни и давностни срокове

1. Имена

2. Отзиви, коментари, обратна връзка

Лично от субектите на данни при споделяне на мнения и друга обратна връзкаОбработване на обратна връзка за предоставяните услугичл. 6, ал. 1 а) -предоставено съгласие
До оттегляне на съгласието или до изтичане на 5 г., считано от 01.01 на годината, през която е дадено съгласие


Защита

Ние пазим личните данни на нашите Посетители. Използваме криптографска защита и пропорционални технически и организационни мерки за защита на събраните данни. Само лица с висока експертиза имат достъп до съответните регистри и бази данни.


С кого споделяме

Можем да споделяме лични данни с консултанти по поддръжка на Сайта, счетоводители, доставчици на хостинг и платежни услуги, правни консултанти, куриери, оторизирани сервизи за ремонт и гаранционно обслужване, както и с други контрагенти, чрез които обезпечаваме предоставянето на нашите услуги.

Възможно е в определени ситуации да се налага да споделим Вашата лична информация със специален орган на власт (административен, съдебен и/или орган на изпълнителната власт) въз основа на чл. 6, ал. 1, б. “в” и б. “е” от ОРЗД (GDPR), когато това се налага за разрешаване на правни спорове, предвидено е в законова разпоредба или е крайно необходимо за предотвратяване, установяване или преследване на криминална дейност или измами.


Права във връзка с личните данни

Посетителите на нашия сайт са субекти на лични данни по смисъла на Общия регламент относно защитата на данните (GDPR). По-долу представяме техните права, които са приложими при ползването на сайта: а) Право на информация, б) Право на достъп до данни, в) Право на поправяне, г) Право на изтриване, д) Право на ограничаване на обработването, е) Право на пренос, ж) Право на жалба. (За повече информация вижте чл. 12 – 22 от ОРЗД тук)

Можете да научите повече за Вашите права и за това как да ги упражнявате на информационния уебсайт на Европейския надзорен орган за защита на личните данни или на надзорния орган за Р България – Комисия за защита на личните данни.

Посетителят може винаги и по всяко време да упражни своите права. За целта е нужно да ни изпратите писмо или имейл на посочените по-долу адреси.


ДАННИ ЗА КОНТАКТ

Име на администратора: “СУАЙП БГ” ООД

СедалищеСофия, България

Адрес за контактгр. София, “бул. Сливница” 65, ТК Илинден, ет. 1, маг. 10

ЕИК206642985

УправителМихаил Димитров

Телефон за контакт+359 882070020

Имейл[email protected]


Данни за контакт с надзорния орган във връзка със защитата на личните данни

НаименованиеКомисия за защита на личните данни

адресБългария, София, 1592, бул. “Проф. Цветан Лазаров” №2

Имейл[email protected]


Ако имате въпроси или коментари относно настоящата политика за лични данни, можете да изпратите запитване по имейл на следния електронен адрес: [email protected] .

Дата на утвърждаване и публикуване: 01.10.2021

Дата на последно изменение и публикуване: n/a